Selfiementary

Info

Selfiementary

Selfiementary je kratkometražni komični film, snimljen u ožujku 2016. godine u režiji Davora Gavranića . Film prikazuje šašavu produkcijsku ekipu: redatelja, snimatelja, scenarista itd. koja radi na snimanju i montaži filma. Glavnu ulogu tumači Antonija Čutura, a cijela radnja se odvija u produkcijskom studiju GRF-a.

Movie info

Nestručnjaci produkcijskog tima rade na snimanju fima, međutim ništa im ne polazi za rukom. U filmu nailazimo na neodgovornog snimatelja koji zaboravlja ponijeti kameru na snimanje, montažera koji nespretno radi na svom zadatku, jer ne poznaje ni osnove informatičkog sustava, zatim na članove tima – od ne zainteresiranih do nadobudnih u rješavanje zadatka i u konačnici nervoznog redatelja koji je zgrožen radnom ekipom.

Sinopsis

Premijera kratkometražnih filmova: 25.5. 2016 u kinima Zagreb. „Kažu da smo s vremenom i iskustvom sve mudriji i pametniji, no ne i u njihovom slučaju! Glupost veća no ikad dolazi u kina, predvođena orginalnom glumačkom (Ana , Anamarija , Adriana, Semir, Kristijan, Davor itd.) i autorskom postavom (Antonija), koji jamče urnebesne trenutke u još neviđenom stilu.“

Staff & Cast

Cast

Glavna uloga: Antonija Čutura
Sporedne uloge: Semir Resimović, Kristijan Strižak, Ana Beverin, Anamarija Šišić, Davor Gavranić, Adriana Bakula, Hrvoje Kovačićek

Staff

Redatelj

Asistentica režije

Scenaristica

Postprodukcija

Zvuk

Scenarist

Kamerman

Montažer

Plot

Nestručnjaci produkcijskog tima rade na snimanju fima, međutim ništa im ne polazi za rukom. U filmu nailazimo na neodgovornog snimatelja koji zaboravlja ponijeti kameru na snimanje, montažera koji nespretno radi na svom zadatku jer ne poznaje ni osnove informatičkog sustava, zatim na članove tima – od ne zainteresiranih do nadobudnih u rješavanje zadatka i u konačnici nervoznog redatelja koji je zgrožen radnom ekipom. Kako će završiti ova napeta i dinamična radnja, uskoro ćete saznati!

Trailer

Selfiementary trailer