Glazba

Ukratko o spotu

Spot za pjesmu Schliwowitz nastao je jedne hladne večeri u birtiji zvanoj Zeus. Sve scene su autentične, bez imalo glume. Šala and the gang svirali su privatni koncert za svoju elitnu ekipu, no nešto nije bilo kako treba.

Nisu osjećali onaj žar, onaj vječni plamen koji gori kada zapališ tekućinu sa preko 50% alkohola. Onda im je sinulo. Schliwowitz! Jedan shot, drugi, treći, pedesetpeti. Strast se odjednom vratila, plamen ponovno gori.

„Šala & Pošalice“, „Schliwowitz“, logotipovi i ostale značajke Šala i Pošalice branda su © Šala i Pošalice d.o.o.

O bendu

Kako je sve počelo...

2013. godine Andreas Šala, poznatiji na internetima kao The Ralph, brao je milijarde pregleda na svojim spotovima na Youtube-u, svirao u arenama diljem svijeta i svakim danom postajao sve popularniji. Slava, rock 'n' roll, droga i žene postali su mu dosadni. Nije znao kuda dalje, kako probiti vrhunac svog umjetničkog izričaja. Sve do jednog mamurnog jutra kada mu se s neba pred krvave oči spustio grčki bog Dionz i rekao: „sinke, moraš o pijači pjevati“. Šala je tada našao svoje istinsko zvanje i počeo pisati pjesme koje se bave isključivo tematikom alkohola i opijanja istim.

Pošalice su istomišljenici koji su se odlučili pridružiti Šali u njegovom beskrajnom ustrajanju u širenju blagodati alkoholiziranja. Tako kaže priča nastanka benda Šala & Pošalice i tako bješe.

Galerija

Turneja

Datum Grad Mjesto Ulaznice
01/06/2016 Karlovac, HR Sportska Dvorana Rakovac Popunjeno
03/06/2016 Sisak, HR Gradski trg Ulaz slobodan
04/06/2016 Križevci, HR Klub Kulture Rezerviraj
08/06/2016 Rijeka, HR Caffe Bar Noćna Straža Rezerviraj
11/06/2016 Ljubljana, SLO Festivalna dvorana Pionirski dom Popunjeno

Proizvodi

U slučaju da poželite neki od ovih proizvoda slobodno nas kontakrirajte mailom.

Šaloteka

Kontakt

Za sve upite kontaktirajte nas putem kontakt obrasca (desno) ili putem navedenih mailova.

Booking: contact@shalaandtehposhalytzee.com

Fan mail: fans@shalaandtehposhalytzee.com