O nama

Tomislav Bijelonjić

Prvi član tima je Tomislav Bijelonjić, ujedno i vođa tima. Njegov je zadatak bio osmisliti reklamu te kodirati css web stranice.

Rođen je u Heppenheimu (Njemačka), srednju školu je završio u Sesvetama, u slobodno vrijeme bavi se sportom i raznim vrstama rekreacije. Voditelj je, a i nastupa za ekipu GRF Futsala Grafičkog fakulteta.

Emanuel Laginja

Drugi član tima je Emanuel Laginja, jedini regularni član tima. Njegov je zadatak bio obaviti sve ostalo što vođa tima i potpredsjednici nisu uspjeli.

Rođen je u Rovinju gdje je i završio svoje srednje obrazovanje (srednja grafička škola). U slobodno vrijeme igra nogomet.

Đorđe Nježić

Treći član tima je Đorđe Nježić, prvi podpredsjednik tima, ujedno zadužen za slike na web stranici i za sve ostalo gdje je požar. Kod reklame je bio zadužen za obradu fotografija u Photoshopu.

Rođen je u Kutini, a radi u Zagrebu u Print Studiu, te se bavi digitalnim tiskom.

Ivan Rabar

Ivan Rabar je četvrti, posljednji, član tima, drugi podpredsjednik tima, zadužen za User Experience, dizajn web stranice i drugi dio obrade reklame u After Effects.

Rođen je u Rovinju gdje je završio srednju grafičku školu, inače je "pevač kafanskih pesama".

Futsal

Futsal je kratica portugalskih futebol de salao, odnosno španjolskih riječi futbol de sala koje znače dvoranski nogomet. To je i u Hrvatskoj službeni naziv za mali nogomet koji se igra po pravilima FIFE. Rjeđe se koristi i izraz dvoranski nogomet.

Ne valja ga miješati s običnim malim nogometom, koji se igra u Hrvatskoj po turnirima uglavnom se igra 5 igrača i vratar, dok dvoranski nogomet igraju 4 igrača i vratar, a FIFA propisuje igru isključivo manjom i težom loptom br. 4.

GRF futsal je nogometna ekipa Grafičkog fakulteta u Zagrebu. Dugi niz godina sudionik je Sveučilišne Futsal Lige koju organizira Zagrebački Sveučilišni Športski Savez. Također, kao predstavnik Grafičkog fakulteta, svake godine sudjeluje na sportsko-znanstvenom natjecanju, Tehnologijada. Tradicionalno natjecanje studenata tehnoloških fakulteta iz Zagreba, Splita, Osijeka, Ljubljane i Siska.

Treninzi se održavaju dva puta tjedno na koje imaju pravo svi studenti Grafičkog fakulteta. Utakmice Sveučilišne Futsal Lige održavaju se vikendom u športskoj dvorani Martinovka.

Galerija

« »