EDUKACIJE

Pristupi našoj kreativnoj Fokusanciji

Nastojimo ljudima pomoći kako prepoznati vlastiti potencijal, čime se baviti, kako se zaposliti. No sami ne možemo napraviti dovoljno. Pridružite se našoj Fokusanciji i pomozite drugima, služite im svojim vremenom, talentima i sposobnostima!

RADIONICE

Za svakog imamo po nešto. Pogledaj sve radionice

Radionica s za djecu i roditelje

Pomoću ove radionice namijenjene upravo roditeljima, naučit ćete sve potrebno kako bi pomogli svom školarcu pri učenju i rješavanju školskih obveza.

srijedom i petkom od 25. ožujka

Radionica za sve koji žele biti volonteri

Osnovni je cilj ove radionice upoznavanje sudionika o vrijednostima volonterstva i otvaranje dijaloga o mogućnostima za volontiranje u zajednici.

srijedom od 25. ožujka u 18h

Pedagoška radionica

Cilj radionice je upoznati djecu, kroz igru i likovne radionice, s njihovim pravima i odgovornostima. Korisnici: Djeca predškolskog uzrasta

srijedom od 25. ožujka u 23h

TVOJA POMOĆ

Kako možeš pomoći? Uključi se!

Dođi na radionicu

Ukoliko voliš život, pomaganje, druženje, prirodu, i željela/želio bi se uključiti u stvaranje ljepšeg i radosnijeg svijeta u kojem živimo, javi se i pridruži se Fokus radionicama ili podrži naše aktivnosti!.

Volontiraj

Pridruži nam se i otkrij koje su sve volonterske akcije u kojima možeš sudjelovati, te kakav je osjećaj nesebično činiti dobro za druge! Javi nam se i saznaj više o svemu.

Doniraj

Razmislite želite li svojim novcem pridonijeti razvoju hrvatskog društva i osiguravanju bolje budućnosti za one koji dolaze poslije nas. Možete nam donirati jednokratno ili mjesečne donacije.

VOLONTERI

Postani volonter

Najveće zadovoljstvo nam pruža kad smo u mogućnosti nekom pomoći. Vjerujemo kako, ako želimo živjeti u boljem društvu, trebamo krenuti od sebe samih i napraviti prvi korak. Ako ste i sami svjesni potreba i treba vam pomoć ili ste i sami osmislili način pozitivnog djelovanja u društvu, javite nam se. Zajedno možemo više.

NOVOSTI

Što se događa kod nas? Pogledaj sve novosti.

eSTUDENT akcija prikupljanja igračaka

Nema ljepše stvari od osmijeha jednog djeteta. Zbog toga eSTUDENT još jednom želi pokazati kako dobra djela nisu...

27. srpanj 2016.

Raširiti krila – Jedinstveni Life coaching program za žene

Povodom Dana žena, Udruga Fokus Vas poziva na domjenak i prezentaciju jedinstvenog life coaching programa za žene u...

29. srpanj 2016.

Ljetni kamp – prijava

Online prijavu možete napraviti i preko nas. Ljetni kamp „Najbolji ljetni selfie“ održat će se od 27.06. do 01.07. u...

30. srpanj 2016.

KONTAKT

Gdje se nalazimo?

Udruga Fokus

Kutnjački put 11, 10000 Zagreb, Hrvatska

Upute tramvajem

Udruga Fokus nalazi se na Vrbanima. Ako dolazite iz smjera centra, koristite linije 5 ili 17 prema Prečkom. Iziđite na stanici ‘Rudeška’, pređite cestu prema Point shopping centru te se vratite Horvaćanskom 300 metara, hodajući južnim nogostupom i skrenite u prvu ulicu desno, Kutnjački put.

Upute autom

Vozeći se Zagrebačkom avenijom (bivša Ljubljanska) skrenite na jug kod restorana McDonald’s Vrbani i Vemila u Rudešku. Na sljedećem semaforu (raskrižje s Horvaćanskom cestom) skrenite lijevo i zatim u prvu desno, u ulicu Kutnjački put. Prostorije Udruge Fokus nalaze se na južnoj strani zgrade koja vam se nalazi s desne strane čim skrenete, lako prepoznatljive po oznakama poduzeća GEBERIT. Ako dolazite Horvaćanskom cestom u smjeru Jaruna i centra (istok), nakon križanja s Rudeškom cestom skrenite u prvu ulicu desno, Kutnjački put.

TKO SMO?

Mali tim. Veliki snovi.

Eva Dasović

obrada fotografija, copywriter

Adriana Bakula

copywriter

Nikola Klemeš

odabir fotografija, dizajn ikona

Hrvoje Kovačićek

front-end developer