Menu

Artemis Vrhunsko crno vino ...božanstveno dobro!

Vinarija Artemis

Artemis je engleski naziv za grčku božicu noći, mjeseca, zvijeri i lova, Artemidu. Ona je zaštitnica djevojaka te božica svadbe. Dakle, sasvim je logično da se naše vrhunsko crno vino, zove baš po njoj!

Vrhunsko vino je vino s oznakom kontroliranog zemljopsnog podrijetla proizvedeno iz grožđa jednog ili više preporučenih kultivara za određeno područje, koje potječe iz jednog ili više vinogradarskih položaja u okviru jednog vinogorja s osobito izraženim kvalitetnim, specifičnim organoleptičkim i kemijskim svojstvima značajnim za ekološke uvjete položaja i sorte, odnosno skupine sorata grožđa.
Prema Pravilniku o proizvodnji vina, ono mora biti i odnjegovano i punjeno u boce u vinogorju u kojem se nalazi dotični položaj, a ako se označava s imenom sorte, tada mora biti i proizvedeno od najmanje 85% sorte čije ime nosi.

Naši vjerni korisnici su svi vinoljupci i osobe koje vole kvalitetno crno vino prepoznatljivog okusa i arome. Samim time, naš cilj nije privući mlade ljude koji će npr. vino konzumirati prije izlazaka, već ljude koji će nepce nagraditi ovim vinom uz neku večeru ili kao „nagradu” na kraju napornog, radnog dana.

Cilj reklame je prikazati novu, elegantniju ambalažu vrhunskog crnog vina „Artemis” koja je u skladu s našim brandom. Reklama prikazuje detalje i krupne planove etikete, a zatim predstavlja cijelu bocu i njen sadržaj (vino) gledateljima kroz kvalitetne snimke.

“Wine makes every meal an occasion,
every table more elegant, every day more civilized.”
Andre Simon

O nama

Naš tim se sastoji od četiri studenata prve godine diplomskog studija na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu koji su pod mentorstvom doc. dr. sc. Tajana Koren Ivančević, nositeljice kolegija Digitalni Multimedij 2, osmislili vino Artemis kao proizvod na koji će se fokusirati kroz kolegij te smo za njega osmislili, snimili i editirali reklamu te kreirali prikladnu internetsku stranicu.

×

Andrija Prelec

Rođen je 16.12.1993. godine u Križevcima. Pohađao je prirodoslovno-matematičku gimnaziju Ivana Zakmardija Dijankovečkog u svom rodnom gradu od 2008. do 2012. godine. Trenutno je redovni student prve godine diplomskog studija na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Bio je voditelj ovog tima za kolegij Digitalni Multimedij 2. Njegovi zadaci bili su okvirno osmisliti reklamu i internetsku stranicu, pomagati u editiranju videa i zvuka te kodirati stranicu.

info@andrijaprelec.com www.andrijaprelec.com
Facebook Instagram Linked In

×

Silvija Gašparić

Rođena je 25.01.1994. godine u Koprivnici. Pohađala je gimnaziju Frana Galovića u svom rodnom gradu od 2008. do 2012. godine. Trenutno je redovni student prve godine diplomskog studija na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Njezine uloge u ovom timu za kolegij Digitalni Multimedij 2 bile su osmišljavanje reklame i pomoć pri dizajnu ambalaže kod reklame, a kod izrade internetske stranice zadatak joj je bio osmišljavanje teksta i obrada fotografija u Photoshopu.

silvija.gasparic@grf.hr
Facebook

×

Kristijan Strižak

Rođen je 29.07.1993. godine u Slavonskom Brodu. Pohađao je jezičnu gimnaziju Matije Mesića u svom rodnom gradu od 2008. do 2012. godine. Trenutno je redovni student prve godine diplomskog studija na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Njegove uloge u ovom timu za kolegij Digitalni Multimedij 2 bile su editiranje zvuka i videa kod reklame, a kod izrade internetske stranice zadatak mu je bio UX i obrada fotografija u Photoshopu.

kristijan.strizak@gmail.com
Facebook

×

Toni Andrijanić

Rođen je 9.12.1993. godine u Puli. Pohađao je prirodoslovno-matematičku gimnaziju u svom rodnom gradu od 2008. do 2012. godine. Trenutno je redovni student prve godine diplomskog studija na Grafičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Njegove uloge u ovom timu za kolegij Digitalni Multimedij 2 bile su snimanje kod reklame, a kod izrade internetske stranice zadatak mu je bio izrada osnovnog html-a baziranog po UX wireframeu.

toni.andrijanic@grf.hr
Facebook