Pure Nature

Osjeti dodir prirode

na svojoj koži

Pure Nature je svojom linijom proizvoda zadovoljio potrebe svih starosnih skupina – proizvodi se lako međusobno kombiniraju prema želji i s obzirom na potrebe i stanje kože korisnika. Masna ili suha koža više vas ne mora brinuti! Naši proizvodi rješenje su za sve probleme koje imate s kožom.
Zašto Pure Nature kozmetika?

Bolja koža u nekoliko koraka

Filozofija našeg brenda je biti „IZVRSTAN“ s ciljem da vrhunskom njegom svaki pojedini klijent upotpuni i očuva svoju osobnost.

Prirodni sastojci

Koristimo 100% prirodne sastojke i stvaramo savršene teksture za vašu kožu. Već nakon prvog korištenja osjetit ćete ljepotu prirode na svojoj koži koja će zasjati kao nikad prije.

Osjećaj svježine

Tradicionalna znanja kombiniramo s najnovijim istraživanjima kako bismo svojim proizvodima širili svježinu i ljepotu prirode.
PROIZVOD

Hidratantna i umirujuća krema za lice

Savršena formula za blistavu kožu. Nježni sastojci kamilice, smilja, krastavca i aloe vere pružaju Vašoj koži hidrataciju koja traje cijeli dan. Četverostruko ciljano djelovanje čini ovu kremu učinkovitom za njegu problematične kože. Krema je namijenjena masnoj koži s prisutnim miteserima i prištićima. Pročišćava kožu te joj vraća narušenu ravnotežu. Bez parabena, retinoida i komedogenih sastojaka.

Tko stoji iza ove priče?
Pure Nature tim

Mi smo maleni tim žena zaljubljenih u svoje snove. Snove smo napokon pretvorile u stvarnost svojim trudom, radom i strašću prema poslu kojeg volimo. Pokrenule smo seriju svojih kozmetičkih proizvoda i na kraju postale velike zaljubljenice u web dizajn.