Uronite u svijet

Pure Nature

Višenamjenski losion za tijelo donosi trenutno olakšanje za suhu, ispucalu kožu. Prirodni, aktivni biljni ektrakti puni esencijalnih masnih kiselina pomažu obnavljati kožu i popravljaju njenu teksturu te elastičnost. U kombinaciji s megahidratizirajućim avokadom, ružom te uljem noćurka, ovaj se ultrabogat losion za tijelo naprosto u hipu upije u kožu. Pitat ćete se kako vam je do sada uspjelo bez njega!

SASTAV

100% prirodni sastojci

Pure Nature predstavlja spoj najnaprednije funkcionalne kozmeceutike i elegantnog performansa luksuzne kozmetike. Naši sastojci su 100 % prirodni i klinički su ispitani. Bitan nam je vidljivi učinak kod korisnika kao i ugoda korištenja proizvoda, ono što će ih u konačnici najviše motivirati da naše kozmetičke preparate koriste svakodnevno i dugoročno. Jedino takav pristup može iznijedriti istinski zdravu i prekrasnu kožu.

Osjećaj se svaki dan kao na spa tretmanu

Forumula svih naših proizvoda je nježna, umirujuća i pruža blistavu i mirišljavu kožu svaki dan. Ne morate posjećivati razne kozmetičke salone kako biste imali savršeno njegovanu kožu, probajte to s našim proizvodima koji su rađeni s puno ljubavi za Vas!

Prirodni sastojci
Osjeti dodir prirode svakodnevno na svojoj koži i tvoja koža će ti zahvaliti već nakon prvog korištenja.Nježan osjećaj
Blaga formula pružat će ti nježan osjećaj na koži čak 24 h.Otkrij svoj favorit prirode!

Losion za tijelo

HRK69,90

Krema za lice

HRK89,90

Pure Nature na djelu